Bendroji informacija

Ši privatumo politika (toliau – Privatumo politika) taikoma MB „Norim dirbam, norim ne“ interneto svetainės www.islikimas.lt lankytojams ir besinaudojantiems mūsų paslaugomis internetu. MB „Norim dirbam, norim ne“ Facebook ir Instagram paskyroms yra taikoma ši Privatumo politika ir atskira socialinių tinklų privatumo politika, su kuria galite susipažinti čia.

Jūsų duomenų, nurodytų šioje Privatumo politikoje, valdytojas yra MB „Norim dirbam, norim ne“ , juridinio asmens kodas 304208585, adresas Parko g. 29-62, Panevėžys, telefonas +370 639 25225, el. pašto adresas [email protected] .

Valdytojas gali bet kuriuo metu peržiūrėti ir pakeisti privatumo politiką, todėl rekomenduojame periodiškai patikrinti, ar esate susipažinę su aktualia privatumo politikos redakcija. Aktualios privatumo politikos redakcijos paskelbimo data yra nurodyta apatinėje šios Privatumo politikos dalyje.

MB „Norim dirbam, norim ne“ gerbia Jūsų privatumą ir saugo Jūsų asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate ir kuriuos mes surenkame taip, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje. Šioje Privatumo politikoje paaiškinama, kodėl mes renkame Jūsų asmens duomenis ir kaip juos naudojame.

Tvarkymo tikslai

Mes Jūsų pateiktus arba mūsų surinktus asmens duomenis naudojame šiais tikslais:

  • statistikos analizei apie bendras charakteristikas ir užsiregistravusių asmenų elgesį, siekiant išsiaiškinti poreikius, susijusius su tam tikromis sistemos paslaugomis bei išanalizuoti jų efektyvumą. Be šių duomenų negalėtume tinkamai keisti bei redaguoti sistemos turinio ir siūlomų paslaugų;
  • paslaugoms plėtoti, stebėti ir gerinti, tikslinei reklamai tobulinti ir kitais tikslais. Šiuo tikslu kaupiama anoniminė informacija: bendri paieškos žodžių sąrašai iš įvairių paieškos programų;
  • atsakyti į Jūsų užklausas;
  • panaudoti asmens informaciją, jei asmuo, dalyvaudamas organizuojamuose žaidimuose ar konkursuose laimi ir reikia susisiekti su juo;
  • susisiekti ir pranešti apie pakeistas ar atnaujintas paslaugas, renginių pasikeitimus, šios Privatumo politikos ar žaidimų ir konkursų taisyklių pakeitimus.

Slapukai. Kas tai yra ir koks jo tikslas?

Slapukas (cookie) yra mažas failas, kuris siunčiamas į naršyklę ir yra išsaugomas Jūsų įrenginyje kai apsilankote internetinėje svetainėje, pavyzdžiui www.islikimas.lt.

Slapukai palengvina vartotojo naršymą jau lankytoje internetinėje svetainėje. Jų pagalba lankytojas greičiau gali prieiti prie jį dominančios informacijos (Pvz.: prisijungti prie savo paskyros jau lankytoje svetainėje, peržiūrėti savo pirkinių krepšelio turinį ar nebematyti neaktualių reklamos pasiūlymų). Taip pat slapukų pagalba internetinės svetainės gali rinkti informaciją apie savo lankytojų naršymo svetainėje ypatumus (Pvz.: kiek lankytojų aplanko svetainę, kokius puslapius jie lanko dažniausiai, o kokių puslapių neskaito visai). Ši informacija padeda svetainės administratoriams maksimaliai tenkinti svetainės lankytojų poreikius, kuriant svetainės turinį pagal lankytojų naršymo tendencijas.

Slapukus taip pat galima ištrinti arba išjungti. Tai padaryti galima naudojant Jūsų pasirinktos naršyklės valdymo įrankius. Informaciją kaip ištrinti arba išjungti slapukus galima rasti internetinėse paieškos sistemose suvedus paieškos frazę „Kaip ištrinti slapukus“.

Išjungus slapukus ne visada turėsite galimybę naudotis visomis tam tikrų svetainių siūlomomis funkcijomis.

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Registracijos stovyklos kelialapiui forma

Interneto svetainėje yra sudaroma galimybė užsisakyti stovyklos kelialapį užpildant kelialapio užsakymo formą.

Tikslu rezervuoti Jums vietą stovykloje ir išsaugoti užsakymo bei iš to galimai sekančio susirašinėjimo įrodymus (įgyvendindamas teisėtą interesą vykdyti efektyvią komunikaciją ir išvengti su asmenų aptarnavimu susijusių ginčų),  MB „Norim dirbam, norim ne“ tvarkys Jūsų formoje pateiktus duomenis (vardas, pavardė, stovyklautojo vardas ir pavardė, stovyklautojo gimimo data, el. pašto adresas, telefono numeris, pasirinkta pamaina). Šiuo atveju taip pat tvarkoma paklausimo gavimo data, laikas.

Kartu su paklausimais pateikti asmens duomenys ir tolimesnis jūsų bei Valdytojo atstovo susirašinėjimas bus saugomas tiek, kiek tai bus reikalinga siekiant įvykdyti užsakymą bei užtikrinti Valdytojo teisių įgyvendinimą.

Jūsų asmens duomenų tvarkymo pagrindas – Jūsų sutikimas, kurį išreiškiate pateikdami rezervacijos formą mums.

Komunikacijos įrankiai

Interneto svetainėje yra sudaroma galimybė susisiekti su Valdytoju užpildant užklausos formą (Tinklapio skiltis „Kontaktai“) bei kreipiantis interneto svetainėje nurodytu elektroninio pašto adresu ar telefonu. Su Valdytoju taip pat galima susisiekti per socialinius tinklus Facebook bei Instagram.

Tikslu atsakyti į Jūsų pateiktą paklausimą ir išsaugoti susirašinėjimo įrodymus (įgyvendindamas teisėtą interesą vykdyti efektyvią komunikaciją ir išvengti su asmenų aptarnavimu susijusių ginčų),  MB „Norim dirbam, norim ne“ tvarkys Jūsų formoje pateiktus duomenis (vardas, pavardė, el. pašto adresas, užklausos pobūdis, žinutės tekstas). Šiuo atveju taip pat tvarkoma paklausimo gavimo data, laikas.

Paklausimą pateikiant per socialinius tinklus Facebook ir Instagram, tvarkomas vartotojo vardas, pavardė ir susirašinėjimo su MB „Norim dirbam, norim ne“ atstovu turinys.

Paklausimą siunčiant interneto svetainėje nurodytais elektroninio pašto adresais, tvarkomas vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas, elektroninio laiško data, laikas ir susirašinėjimo su MB „Norim dirbam, norim ne“ atstovu turinys.

Kartu su paklausimais pateikti asmens duomenys ir tolimesnis jūsų bei Valdytojo atstovo susirašinėjimas bus saugomas tiek, kiek tai bus reikalinga siekiant įvykdyti konkrečią užduotį bei užtikrinti Valdytojo teisių įgyvendinimą.

Jūsų asmens duomenų tvarkymo pagrindas – Jūsų sutikimas, kurį išreiškiate siųsdami savo užklausą mums.

Duomenų perdavimas

Jūsų asmens duomenys nebus atskleisti jokiems tretiesiems asmenims, išskyrus MB „Norim dirbam, norim ne“ partnerius, be kurių negali būti sklandžiai teikiamos paslaugos, aprašytos šioje Privatumo politikoje. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių ir interneto svetainės administravimo paslaugų teikėjai, elektroninių laiškų siuntimo paslaugos teikėjai ir pan.

Jūsų asmens duomenys taip pat gali būti pateikiami valdžios arba teisėsaugoms įstaigoms, pavyzdžiui, policijai arba priežiūros institucijoms, tačiau tik joms pareikalavus ir tik tada, kai reikalaujama pagal taikomą įstatymą arba siekiant užtikrinti mūsų teises arba mūsų klientų, darbuotojų ir išteklių saugumą.

Jūsų teisės

Jūs turite šias teises, susijusias su Jūsų asmens duomenimis:

  • prašyti, kad MB „Norim dirbam, norim ne“ leistų susipažinti su duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą;
  • teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi;
  • teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuteriu skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą);
  • teisę atšaukti sutikimą;
  • teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis kreipdamiesi į MB „Norim dirbam, norim ne“ šioje Privatumo politikoje nurodytais kontaktais.

Kontaktinė informacija

Siekdami pasinaudoti savo teisėmis, susijusiomis su Jūsų asmens duomenimis, arba iškilus klausimams dėl šios Privatumo politikos, galite kreiptis Jums patogiu būdu nurodytais kontaktais:

MB „Norim dirbam, norim ne“
Juridinio asmens kodas: 304208585
Parko g. 29-62, Panevėžys
Tel.: +370 639 25225
El. pašto adresas: [email protected]

Galiojimas ir pakeitimai

Ši Privatumo politika galioja nuo 2019 m. gegužės mėn. 1 d. Jei pakeisime šią Privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją šioje interneto svetainėje.

Privatumo politikos pakeitimai ir (ar) papildymai įsigalioja po jų paskelbimo interneto svetainėje momento.

MB "Norim dirbam, norim ne"  | Rimti Projektai © 2019